Zein în presă
0000-00-00
Botezatu a slabit cu petale de trandafir

Designerul Catalin Botezatu a slabit anul acesta 10 kg in numai trei saptamani cu ajutorul unei diete care face ravagii printre vedetele autohtone: un ceai din combinatii de plante si flori, printre care se regasesc si petalele de trandafiri.


Reteta miraculoasa cuprinde plante despre care se spune ca ajuta la detoxifierea organismului, ca regleaza nivelul colesterolului, al trigliceridelor, ca scad nivelul glucozei din sange si normalizeaza tranzitul intestinal. Formula completa se numeste Zein si trebuie insotita de un consum de pana la doi litri de lichide pe zi. Mai mult, pe timpul dietei trebuie evitat alcoolul.


Nu poate numara caloriile la masa 

N-as fi putut sa tin o dieta complexa prin care sa socotesc la fiecare masa caloriile si alte detalii de acest gen, asa ca am recurs la ceaiuri si sunt foarte multumit, ne-a declarat Catalin Botezatu. Ceaiul contine musetel, fenicul, flori de violete, petale de trandafir, roinita, rubarba si se prepara prin infuzie, amestecand o lingura de plante la 150 ml de apa fiarta. Se strecoara dupa 15 minute si se bea cald, de doua ori pe zi: dimineata, inainte de micul dejun, si seara, inainte de culcare. Pentru reglarea metabolismului si detoxifiere, cura cu ceai e recomandata minimum 6 luni. 

Si ei au urmat aceeasi dieta

La ceaiul baut de Botezatu au mai recurs, pentru a scapa de surplusul ponderal, si alte vedete. Printre cei care au urmat aceasta dieta se numara: Dana Savuica, dr. Marek Valcu, Tania Budi, Cristi Brancu, Elena Udrea sau Mihai Morar. 

Ce spune specialistul: Sa aiba grija ce mananca!

“Combinatia de plante care l-a ajutat pe Catalin sa slabeasca este detoxifianta, usor diuretica si antibacteriana. Este foarte buna, dar trebuie sa aiba grija ce mananca! Sigur, Catalin Botezatu nu pare genul care sa aiba nevoie de o dieta severa”, ne-a explicat Cori Gramescu personal trainer si specialist in nutritie.