Cum comand?

Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:

1. Apasati butonul "Comanda rapida", unde veti introduce decat cateva date de contact (telefon si email), iar un operator va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru furnizarea datelor necesare expedierii produselor. La aceasta varianta de comanda nu este necesara inregistrarea pe site.

2. Folositi cosul de cumparaturi, apasand butonul "Adauga in cos". Dupa adaugarea produselor in cos aveti optiunea de a trimite comanda, dar nu inainte de a va autentifica pe site.

In cazul in care nu aveti cont este obligatoriu sa va inregistrati folosind optiunea "Creeaza cont", unde veti introduce datele necesare livrarii, o singura data. 

Pentru fiecare comanda veti fi notificat prin intermediul email-ului atat pentru primirea comenzii,  cat si pentru modificarea statusului acesteia.

Pentru vizualizarea statusului unei comenzi si al istoricului comenzilor accesat sectiunea "Setari cont".

Cum platesc?

Plata produselor se face la livrare, in sistem ramburs.

Pentru sume mai mari se poate opta si pentru plata interbancara, dar in cazul acesta plata se va face inainte de livrarea produselor, in baza facturii emise.

Costul transportului este 10 lei daca locuiti in oras/resedinta de judet, si 20 lei in afara acestora (la sat). Comenzile peste 200 lei beneficiaza de transport gratuit.

Termen de livrare:

24 de ore daca comanda se face de luni pana vineri in intervalul 09-15

48 de ore daca solicitarea nu se incadreaza in intervalul de mai sus