Ei folosesc
Dana Savuica

Stand de vorba cu prieteni si colegi de breasla am tot auzit de produsele Zein. Intrucat trebuie sa am un ritm de viata sanatos mi-am propus sa imi reorganizez programul astfel incat sa pot sa imi intretin corpul, mai ales ca am ajuns la varsta de 40 de ani si orice efort conteaza.

Astfel, fac exercitii zilnic pe aparate, circa 30 de minute pe Stepper si Gazelle, merg la clinica SlinArt pentru cateva sedinte cu aparatul WellaSmooth si am mers la o consultatie cu un nutritionist care mi-a facut o dieta personalizata.

Surpriza a fost ca si acest specialist mi-a recomandat Zein, mai ales pentru tranzitul intestinal si o slabire de efect. Astfel, am apelat la prietena mea Tania, rugand-o sa imi recomande produsele ei. De cand am inceput sa beau ceaiul Zein, seara cate o cana dupa cina, dimineata nu mai am probleme, ma simt usoara, cu abdomenul plat. Ma simt mai energica, nu mai sunt balonata.

Intrucat regimul meu de viata cuprinde multe evenimente si sedinte foto, am rugat-o sa imi dea si capsulele Zein pentru slabit. Am inceput deja sa iau cate doua pastile pe zi inainte de micul dejun si pot spune ca am arderile mai bune, nu mai manac mult si cu pofta, imi dozez mancarea, intrucat aceste pastile ofera corpului toate vitaminele necesare si astfel, corpul nu-mi mai cere de mancare la orice ora.

Am ajuns sa respect cele 3 mese principale ale zilei, cu mici gustari intre ele cum ar fi un iaurt, un mar, un morcov, biscuiti digestivi si sa ma abtin usor de la paste fainoase, prajeli, mancare gatita, ciocolata.

Nu am crezut ca efectul este atat de rapid. Recomand persoanelor care vor sa aiba grija de sanatatea si de trupul lor produsele Zein.