Ei folosesc
Alina Magureanu

Cand am cunoscut-o pe Tania cu sapte ani in urma mi s-a parut ca era cea mai frumoasa fata pe care o vazusem vreodata. Am vazut-o trecand apoi prin perioada maternitatii si revenind la silueta dinainte fara efort, stres si tot felul de proceduri pe care toate le-am incercat intr-un fel sau altul. M-am gandit ca totul se datoreaza genei sale puternice de rusoaica, mai ales ca n-am vazut-o vreodata luand vreun medicament. 

Apoi mi-a prezentat ZEIN, o gama extrem de variata care i-a fost prezentata de catre un medic naturist din Liban, tara de origine a sotului sau. Pentru mine personal ZEIN reprezinta mai mult decat o simpla terapie pentru slabit sau o crema de noapte.

ZEIN reprezinta o filosofie a vietii, o incursiune in tainele unui trup frumos si sanatos. ZEIN ne propune sa pornim din interior catre exterior si sa ne modelam. 

Cunoscand si folosind intreaga gama ZEIN pot sa spun ca am atins echilibrul de la baza mecanismului biologic prin care corpul meu functioneaza impecabil. Este banal sa mai vorbim despre ritmul accelerat al existentei contemporane si despre ce efecte poate avea stresul asupra sanatatii noastre. Cred ca fiecare trebuie sa hotarasca pentru sine ce reprezinta si cat valoreaza propria-i sanatate. 

Secretele unui stil de viata armonios sunt acum la indemana oricui. Cred ca este esential sa traim in armonie cu trupul nostru si cu constitutia noastra, sa invatam sa ne dezintoxicam organismul si in acelasi timp sa fim un exemplu pozitiv pentru copiii nostri.

Ma bucur foarte mult ca Tania a reusit sa aduca Zein in Romania si ii multumesc in numele tuturor celor care au folosit produsele.